Theory U slaat aan bij leergang Overheidsparticipatie met lef

September 9, 2016

Afgelopen donderdag gaf Marjo een workshop over de Theory U voor 35 ambtenaren van gemeenten in Groningen, Zij volgen een leergang Overheidsparticipatie met lef georganiseerd door het CMO STAMM. Theory U geeft handvatten om met ingewikkelde veranderingen om te gaan en waar je samen naar een oplossing moet zoeken omdat je nog niet weet waar de oplossing ligt. Burgerparticipatie en andere ontwikkelingen in de zorg, sociale zekerheid en maatschappij stellen ambetaren soms voor de vraag hoe zij kunnen aansluiten en een goede rol kunnen vervullen. Open mind, open haert en open will staan centraal in de Theory U en nodigen de ambtenaren uit om  andere te denken en te doen. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

EyeOpener.eu

info@eyeopener.eu

Groningen & Noord Nederland